Защитни и декоративни покрития PAVARESINE

Pava Resine – епоксидни покрития от Италия

40 години опит, научни изследвания, развитие, производство и качество

Pava Resine е италиански производител, лидер в смолистите покрития за подове и стени. От създаването си през 1978 г. до сега, компанията работи в две основни посоки – покрития за промишлеността и за жилищния сектор. Pava Resine тази година празнува своята 40-та годишнина, като именно през 2018 г. навлиза и на българския пазар чрез "Бонита Ефект" ЕООД – 15 години в сферата на лекото строителство.

Опитът на италианския производител

Само в Италия, продуктите с тази марка покриват площи от порядъка на 350 000 м² промишлени настилки, 460 000 м² хидроизолация на водни и канализационни системи, 330 000 м² защитни покрития на стоманобетонни и железни конструкции и т.н. Pava Resine има и широка представителска мрежа, покриваща Европа и Азия. Марката работи успешно на пазарите на Италия, Великобритания, Ирландия, Белгия, Холандия, Испания, Латвия, Русия, Украйна, Румъния, България, Турция, Иран и Казахстан.

Развитие на продуктовите показатели

За да може адекватно да отговори на новите технологии, производства и начин на живот, Pava Resine Италия ежегодно развива предлагания асортимент от епоксидни покрития. Днес освен своята продуктова линия за епоксидни подове и стенни покрития, Pava Resine развива продукти за консолидация и реставрация на подови покрития, обзавеждане и предмети. Зад всички тези най-съвременни формули стои лабораторията на Pava Resine, която работи в сътрудничество с Университета в Падуа, Университета Ca Foscari във Венеция, Института в Conegliano-Treviso и CNR в Падуа. Компанията извършва системни обучения на персонала и регионалните си представителства, семинари за дизайнери и проучвания на пазара.

Къде са приложими епоксидните смолисти покрития на Pava Resine

В хода на своята 40 годишна дейност Pava Resine не спира да работи в посока подобряване на формулите за защита от химически, микробиологични и други външни агресори. В резултат на това италианските епоксидни покрития на марката намират най-широко приложение в заводи и сгради свързани с машиностроенето, хранителния сектор, пречистването на отпадни и други води. Епоксидните подове се използват и в изложбени зали, магазини, търговски панаири, търговски центрове, домове, офиси, заведения, барове, ресторанти, хотели, дискотеки, шоуруми, фитнес зали, центрове за отдих, складове, гаражи, работилници, подземни паркинги, плувни басейни, велосипедни алеи, леки автомобили, камиони, разсадници, автосервизи, авто-представителства и др.

Епоксидните покрития на Pava Resine са създадени първоначално за подове и стени, с времето успешно се моделират за изработката на кухненски плотове, щандове, пана, маси, картини, барове и др.

Подробности за всеки един продукт може да откриете тук.