Защитни и декоративни покрития PAVARESINE

За "Бонита Ефект" ЕООД

Официален вносител на смолисти покрития Pava Resine - Italy


Ние от "Бонита Ефект" ЕООД активно търсим фирми и професионалисти от строителния бранш, които проявяват интерес и имат желание да работят със смолистите покрития за подове и стени на Pava Resine - Italy. За повече информация, моля свържете се с нас чрез формата за контакт!


Позиции на пазара

"Бонита Ефект" ЕООД има вече 17 годишен опит в сферата на услугите и материалите за лекото строителство.

Извършваме монтаж на опънати тавани със собствената марка BONITA. Специалистите ни са с огромен опит и са сертифицирани във Франция, като гаранция за постигане на добро качество на крайния продукт. Разполагаме с материална база, позволяваща ни обслужването на клиенти от цялата страна, като държим на склад всички необходими материали. Сроковете за изработка са минимални, с оглед на необходимото технологично време за оглед, консултация, доставка и монтаж.

Изключителен представител на френските фирми Campa и Applimo, лидери в производството на лъчисто и конвекторно ел. отопление за дома и индустрията.

Фирма Бонита Ефект е вносител на дизайнерски радиатори и лири за баня Hammam. Сертифицирани в Италия, те са изработени от най-висококачествени материали, осигуряващи максимална сигурност и удобство при ползване.

Никога повече изпотено огледало с френските ILO Technology - самозалепващи се нагревателни филми за огледала за баня. Ценна придобивка за комфорта на всяка баня.

Слънчеви душове от Франция - изключителен представител на Jacques Giordano Industries - №1 в областта на производството и реализация на соларни термични инсталации с над 30 годишен опит.

МАТЕРИАЛИ ЗА РЕКЛАМА - продажба на материали за изработката на светещи рекламни пана за търговски и обществени обекти.